Find den helt rigtige redningsvest til børnene

Sikkerheden skal være i orden når i er på vandet, både for store og små. Derfor er det vigtigt at du finder den helt rigtige sikkerhedsvest til dine børn, så du kan komme på vandet hele sommeren og hvornår der ellers skulle være mulighed for det.

Hvis du skal sejle, så er det ligeledes også nødvendigt at have den rette redningsvest for at opfylde loven, da alle om bord skal have en passende en af slagsen. Oppustelige redningsveste til børn er måske lige præcis det du går og leder efter, eller er du mere til de faste? I hvert tilfælde, så er først og fremmest nødvendigt at finde en der passer i størrelse og udformning til dit barn så sikkerheden bliver i top og uden at der er noget der sidder i vejen og irriterer for bevægelsesfriheden. 

Fordele ved oppustelige redningsvest 

Den helt store fordel ved at vælge en oppustelig redningsvest til børn er, at den ikke fylder meget på kroppen så længe den ikke er i vandet. Dermed opnås der den størst mulige bevægelsesfrihed på kajen eller i båden, held uden at der skal gås på kompromis med sikkerheden. Langt de flest vil endda også have ekstra monterede sikkerhedsringe der betyder, at dit barn kan sidde i en talje om bord.

Selvom at du selvfølgelig skal holde øje med og servicere din oppustelige redningsvest, så aftager flydeevnen ikke over tid, ligesom der er tale om ved fast veste og den vil derfor kunne holde i flere år end andre lignende modeller. Sørg for at finde en oppustelig redningsvest med løftestrop og nødfløjte, så alt er klart til en tur i båden og mange fantastiske og glædelige timer ved vandet. 

This entry was posted in General.

Skriv et svar